Vijesti

Congue iure curabitur incididunt consequat

Program stručne prakse OEBS-a

Misija OEBS-a u Srbiji uz finansijsku podršku stalne delegacije SAD-a pri OEBS-u realizuje program stručne prakse. Program je namijenjen državljanima, odnosno državljankama Republike Srbije, rođenim 1992. godine i kasnije, sa prebivalištem u Novom Pazaru, Raški, Sjenici ili Tutinu, a koji su diplomirali u posljednje dvije godine na nekom od fakulteta društvenih nauka u Novom Pazaru. Za sve zainteresovane konkurs je otvoren do 5.avgusta.

Program stručne prakse, koji realizuje Misija OEBSa u Srbiji, namenjen je državljanima, odnosno državljankama Republike Srbije, rođenim 1992. godine i kasnije, sa prebivalištem u Novom Pazaru, Raški, Sjenici ili Tutinu,  koji su diplomirali u poslednje dvije godine na nekom od fakulteta društvenih nauka u Novom Pazaru, a  koji su zainteresovani da saznaju više o tome kako funkcioniše državna uprava, institucije, i koji žele da unaprijede svoja znanja stažiranjem u nekoj od državnih institucija.

Za to vrijeme Misija OEBS polaznicima obezbjeđuje mjesto za stažiranje u nekoj od institucija Republike Srbije, mjesečnu stipendiju za životne troškove u Beogradu, u visini od oko 400 EUR u dinarskoj protiv vrijednosti i mogućnost prisustvovanja događajima i aktivnostima u Beogradu koje podržava Misija OEBS-a.

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti sve do 5. avgusta do kada je otvoren konkurs. Znanje engleskog jezika je poželjno, ali ne i obavezno.


Povezane objave

Close
Close