Vijesti

Congue iure curabitur incididunt consequat

Program stručne prakse OEBS-a

Misija OEBS-a u Srbiji i Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog raspisali su poziv za stručnu praksu za mlade koji su nedavno diplomirali.

Program stručne prakse predstavlja priliku za mlade stručnjake i stručnjakinje da rade u državnim institucijama  i nezavisnim agencijama u Beogradu tokom perioda od osam mjeseci. Za učešće u ovom programu biće odabrano do deset mladih stručnjaka i stručnjakinja.

Program je namijenjen državljanima, odnosno državljankama Republike Srbije sa prebivalištem u Bujanovcu, Medveđi, Novom Pazaru, Novoj Varoši, Preševu, Priboju, Prijepolju, Raški, Sjenici ili Tutinu.

Prijava traje do 15. septembra a zainteresovani kandidati i kandidatkinje koji ispunjavaju sve uslove, tj. koji su zainteresovani za pitanja uprave i vladavine prava, pohađali vannastavne aktivnosti, seminare, radionice i slično, koji imaju završene osnovne studije iz prava, ekonomije, zaštite životne sredine, odnosno drugih društvenih ili humanističkih nauka i koji su mlađi od 30 godina, mogu se prijaviti na link ispod:

https://formfacade.com/public/111079326874816256970/all/form/1FAIpQLSf7Ed7SMyt8rPu_MolcKQ_GHKuaxsz8rL1FPRPvFLltq_xnbg


Povezane objave

Close
Close