Vijesti

Delegacija BNV na iftaru u organizaciji Konzulata R. Turske u Novom Pazaru

Predsjednica Bošnjačkog nacionalnog vijeća dr. Misala Pramenković, u čijoj delegaciji su bili predsjednik Izvršnog odbora dr. Fuad Baćićanin, potpredsjednici dr. Jasmina Curić i dr. Mustafa Fetić, prisustvovala je iftaru u organizaciji Generalnog konzulata Republike Turske u Novom Pazaru, koji je priredio NJ. E. konzul Osman Pešmen. 

Predsjednica BNV dr. Pramenković na sastanku sa rektoricom DUNP dr. Dolićanin

Na poziv rektorice Državnog univerziteta u Novom Pazaru prof. dr. Zane Dolićanin, održan je sastanak u prostorijama Rektorata DUNP kom je prisustvovala predsjednica BNV dr. Misala Pramenković, u čijoj delegaciji su bili predsjednik Izvršnog odbora Vijeća dr. Fuad Baćićanin i šef Kabineta predsjednice Semir Madžgalj, dok je u delegaciji DUNP, pored rektorice Dolićanin, bio i prorektor za nauku prof. dr. Zoran Marković.

Delegacija BNV u dvodnevnoj posjeti Kosovu

Delegacija Bošnjačkog nacionalnog vijeća, koju su činili dr. Fuad Baćićanin, predsjednik Izvršnog odbora, dr. Jasmina Curić, potpredsjednica, Samer Jusović, sekretar i Minela Kalender, vijećnica boravila je, zajedno sa svim članicama Ureda za koordinaciju bošnjačkih vijeća, u dvodnevnoj posjeti Kosovu i Bošnjacima Kosova u okviru kampanje predstojećeg popisa.

Close
Close